Cursusaanbod Benelux - Najaar 2016

Het Laerdal Services-portfolio biedt uitgebreide Educatieve Services om het u mogelijk te maken het meeste uit uw Laerdal-materiaal te halen. De verschillende mogelijkheden, data en locaties kunt u teruglezen in onze informatiebrochure welke u via links op deze pagina kunt downloaden.

 

Heeft u zelf suggesties of vindt u niet wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op.

   

 

 

 

 


Introductiecursus LLEAP - Inschrijven

Heeft u nieuwe collega’s of collega’s die de Introductiecursus LLEAP gemist hebben?
Deze ééndaagse cursus geeft de gelegenheid om aan te sluiten bij de reeds in huis zijnde kennis!

 

Inhoud:

LLEAP en Laerdal Simulaton Home: werking, instellingen, troubleshooting, scenario’s: wat en wanneer? Q&A-sessie en Hands On-training.

 

Download de informatiebrochure

 

 


 

SimPad Refresher + SimDesigner (SimPad ALS) - Inschrijven

Heeft u ooit de Introductiecursus SimPad gevolgd, maar wenst u zich meer vertrouwd te maken met alle mogelijkheden of wilt u een stapje verder zetten richting scenario’s? Dan is deze ééndaagse cursus voor u bedoeld!

           

Inhoud:

Opfrissing vanuit uw ervaring en vragen. Hoe houd ik mijn SimPad en simulator up- to -date? Beginnerstraining : Aan de slag met scenario’s voor SimPad in SimDesigner : plannen, programmeren en debriefen van scenario’s, werken met trends, aanpassen van de Monitor Lay-out, troubleshooting, Q&A-sessie en Hands On-training.

 

Download de informatiebrochure

 


 

LLEAP Refresher + SimDesigner - Inschrijven

Heeft u ooit de Introductiecursus LLEAP gevolgd, maar wenst u zich meer vertrouwd te maken met alle mogelijkheden of wilt u een stapje verder zetten richting scenario’s? Kies dan voor deze ééndaagse cursus!

       

Inhoud:

Opfrissing vanuit uw ervaring en vragen. Hoe houd ik mijn LLEAP-software en simulator up- to -date? Beginnerstraining: aan de slag met scenario’s voor LLEAP in SimDesigner: plannen, programmeren en debriefen van scenario’s, werken met trends en handlers, profile editor, aanpassen van de Monitor Lay-out, het aanmaken van een eigen gebruikersprofiel, troubleshooting, Q&A-sessie en Hands On-training.

 

Download de informatiebrochure

 


  

SimDesigner - Inschrijven

 

Heeft u ooit een Introductiecursus LLEAP gevolgd, maar wenst u zich meer te verdiepen in de geheimen van een goed scenario? Dan is deze cursus voor u bedoeld!

 

    

Inhoud:

Eéndaagse cursus volledig gewijd aan het opmaken, plannen, programmeren en debriefen van scenario’s aan de hand van de SimDesigner Software. Na de theoretische basis, heeft u de gelegenheid om zelf een scenario te schrijven en uit te testen.

 

Download de informatiebrochure

 


 

SimPad SkillReporter - Inschrijven

2,5 uur durende cursus, waarin u alle functionaliteiten van de SimPad SkillReporter kan ontdekken. Haal het meeste uit uw SimPad SkillReporter!

 

 

Inhoud:

Kabels of niet en waar dienen ze voor? Verschillen tussen Instructor – en Leerling Modus, importeren van namen in de SimPad SkillReporter, exporteren van de resultaten van de SimPad SkillReporter naar de PC.

 

Download de informatiebrochure